fbpx

Urkorn-knekkebrød

Ingredienser

4 dl finmalt spelt, emmer eller dala landhvete
5 dl lettkokte havregryn
1 dl sesamfrø
1,5 dl solsikkefrø
1 dl malte linfrø
1 dl valnøtter
1 ts salt
7 dl vann

Framgangsmåte

  1. Mal linfrø og valnøtter.
  2. Bland det tørre.
  3. Tilsett vannet.
  4. La røren svelle i 20 min.
  5. Smør tynt utover to stekebrett med bakepapir, og pynt gjerne med noen frø på toppen.
  6. Stek på varmluft i 180 grader i to etasjer i 30 min.
  7. Ta dem ut og del opp med pizza-kniv til passende biter.
  8. Skru ned varmen på stekeovnen til 100 grader.
  9. Legg bitene over på rist og tørk knekkebrødene med ovnsdøren på gløtt i 60 minutter.

Produkter i denne oppskriften

se alle våre produkter
search linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram